´
Portalen Interaktiv

Köksluckor

Inspirationsgalleri Artiklar Produktnyheter Forum
Om man inte vill "blåsa ut" hela sitt kök kan man byta ut sina köksluckor. Köksluckorna monteras på dina befintliga köksstommar. Man kan få sina köksluckor i mängder av träslag och mönster. Nedan hittar du alla Sveriges ledande leverantörer av köksluckor och luckrenovering.


Att byta köksluckor


Om planering och placering av de befintliga köksskåpen redan känns bra och utrymmen och funktioner också fungerar kan man välja att bara byta köksluckor på sina köksskåp. Du sätter alltså upp nya köksluckor på dina befintliga köksstommar och kan på så sätt förändra utseendet på köket radikalt men fortfarande behålla grunden, d.v.s. den ”osynliga” delen av köket. De företag som sysslar med utbytesluckor i köket kan också hjälpa dig att komplettera de befintliga köksskåpen om du ex. skulle vilja ha utdragslådor i ett underskåp istället för, som tidigare, bara skåpsdörrar. Det går att få ett alldeles lysande resultat av byta köksluckor men man skall ändå veta att det finns många småsaker att tänka på för att lyckas med köksinredningen. Byter du exempelvis från en befintlig eklucka till en ny, svart design måste du tänka på att även köksskåpen, som du ju ska behålla, kan ha ändar och kantlister i ek, som kan förbli synliga om man inte tänker sig för. Vårt råd är att, alla köksköpare som satsar på utbytesluckor, bör ta hjälp av den expertis som finns på området. Låt den kökslucktillverkare du väljer att köpa av, skicka hem en representant till ditt kök för att få en ordentlig inblick i hur just ditt kök är uppbyggt. På så vis får du den experthjälp och de tips som du behöver och resultatet kommer att bli ett trivsamt och snyggt kök. Det spelar ingen roll om du vill ha nya köksluckor i ask, al, ek, folie, fanér, melamin, pärlspont, plywood, laminat, trä eller rosfritt stål, oavsett om du föredrar vitlaserade eller målade köksluckor, trendigt, funkis, allmoge eller retro, med eller utan handtag så har våra annonsörer det mesta i sitt sortiment. Besök deras hemsidor för att hitta inspiration till dina köksluckor oavsett om du vill lackera, renovera eller byta ut dom så hittar du mängder med inspirerande miljöbilder på deras hemsidor. Standardmått eller specialmått, knoppar eller beslag, femtiotal eller sekelskifte, vitrinskåp, glas eller dekor, billigt eller dyrare, pris, stil, färg och utförande spelar ingen roll, våra annonsörer har det allra mesta, oavsett prisklass, i sina sortiment. Tveka inte att köpa nya köksluckor till ditt kök!
Läs mer...

Hitta lokala erbjudanden och butiker!


 

Förnya ditt kök med designade luckor. Vi har ett stort urval som gör ditt kök unikt.

Byt köksluckor och lådfronter och få pengar över. Köksförnyelse med kvalitet och design.
Kök från Creoform
Ett av Sveriges bredaste utbud av kök och utbytesluckor. Klicka här för inspiration.

Drömkök åt alla - Tusentals olika köksluckor att välja mellan.

Till era befintliga stommar och nuvarande planlösning måttanpassar vi ett helt nytt kök

Det personliga köket - Varje kök tillverkas bara för dig!

ÖPPNA DÖRREN TILL NORDISK KVALITET.

Den gränslösa kökslösningen - Dina specialmått är vår standard.

Köksluckor till alla skåpstommar. IKEA / Kvik anpassning.Inredningar, bänkskivor, beslag...


 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.