´
Portalen Interaktiv

Köksfläktar och spiskåpor

Inspirationsgalleri Artiklar Produktnyheter Forum
En spiskåpa eller köksfläkt kan inte bara suga ut matoset ur ditt kök utan kan också vara en mycket vacker detalj som förgyller ditt hem. Vad bör du då tänka på när du ska köpa en ny köksfläkt eller spiskåpa? Vilka råd ska du lyssna på? Nedan hittar du alla ledande tillverkare av köksfläktar och spiskåpor. Här får du tips och råd.

Din spiskåpa eller köksfläkt visar vem du är


Det finns många likheter mellan våra bilar och våra spiskåpor och köksfläktar. Vissa vill ha det stort, blankt och originellt samtidigt som andra vill ha det lite mer diskret, smått och smart. Den tredje sortens bilägare och för den delen också fläktägare är nog dom av oss som i första hand tänker på funktionen. Den skall vara tystgående, ekonomisk och aldrig krångla. Vilken typ av bilägare du än är, eller rent utav den riktigt miljösmarte som inte alls har någon bil, så kvarstår faktumet att det är lätt att visa vem man är med hjälp av sitt val av spisfläkt till spisen. Om du fortfarande känner dig osäker på om det verkligen kan vara på detta viset blir rådet för att överbevisa dig att du tar en titt in i galleriet över spiskåpor och köksfläktar för att där kunna försäkra dig om de enorma variationer mellan modeller som faktiskt finns. Du kommer snart att märka att det är en viss typ av utseende på köksfläkt som tilltalar dig allra mest. Utifrån detta är det bara att göra ditt val och du skall se att du snart kommer att få kommentaren:
– Den där passar verkligen dig!
Läs mer...

Hitta lokala erbjudanden och butiker!


 

Sveriges största sortiment av spiskåpor. Thermex tillverkar även special efter önskemål.

Spiskåpor för varje smakriktning och miljö, till det gammaldags eller moderna köket.

Stratos asymmetrisk, tekniskt mästerverk. Ett exempel på de möjligheter Gutmann erbjuder.

Full kontroll tack vare touchkontrollen

Fläktkåpor från Miele i exklusiv design. Rostfritt, vitt, svart, havannabrunt eller glas.

Spisfläktar

Välkomna till Fjäråskupan - Sveriges ledande tillverkare av spiskupor.

Utvecklat för proffsen, nu anpassat för dig. Upptäck nya Electrolux Inspiration.

Franke spiskåpor med design som lyfter kökets karaktär.


 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap