´
Portalen Interaktiv

Diskho

En diskho har precis den funktionen som namnet antyder. Den är nedsänkt i din diskbänk där du på ett enkelt och smidigt sätt kan placera din disk utan att du behöver utnyttja de rena ytorna runt diskbänken till din disk. Din diskho blir på så sätt en avgränsad plats där du utan problem kan sköta dina våta sysslor utan att stöka ner de angränsande ytorna.  

Diskho från Intra 

Det finns en mängd olika diskhoar att välja bland. Beroende på vilken typ av kök du planerar och vad du tilltalas av kan du välja mellan olika material och monteringar som passar till olika typer av kök. När det gäller din diskho så kan du välja på samma typer av montering som när det handlar om diskbänkar. Ta hänsyn till vilken sorts kök du skall installera och vilken stil du vill ha innan du bestämmer dig för om du skall ha en underlimmad diskho, en planlimmad diskho eller en ovanpåliggande diskho.

Det finns fördelar och nackdelar med alla typer precis som det gör med allt annat. Med en underlimmad eller en planlimmad diskho är det enkelt att dra ner vatten och smuts som har hamnat på din bänkskiva i diskhon. Nackdelen kan vara att vattnet lätt skvätter över på bänkskivan eftersom det inte finns någon kant som hjälper till att stoppa vattnet. Väljer du en ovanpåliggande diskho får du automatiskt en liten kant som hjälper till att hålla smutsen på rätt sida utav diskhon. Nackdelen med en sådan diskho är däremot att samma kant gör det svårt att på ett enkelt sätt dra ner vatten i diskhon. Det är även lätt hänt att det samlas smuts runt ytterkanten på diskhon. Har du ett litet kök så sparar du en del plats på att välja en diskho istället för en diskbänk.

 Våra olika annonsörer inom diskbänkar har en mängd olika modeller diskhoar att välja bland. Gå gärna in på deras respektive hemsidor och låt dig inspireras utav deras inspirationsbilder. Från deras hemsidor kan du sedan hitta en återförsäljare nära dig.

 

Till utställningen >>
Köksguiden - Diskho

1. Diskho

Diskhon blir till en avgränsad plats där du sköter dina våta sysslor på ett praktiskt och enkelt sätt.
Köksguiden - Rostfria diskbänkar

2. Rostfria diskbänkar

Din rostfria diskbänk är tålig och klarar utan problem av det mesta som den utsätts för under ditt vardagliga slit.
Köksguiden - Diskbänkar i kompositmaterial

3. Diskbänkar i kompositmaterial

Kompositmaterial har både färre porer och en otroligt tålig yta.
Köksguiden - Diskbänk i betong

4. Diskbänk i betong

Inget är väl så hett som betongdiskbänkar just nu.
Köksguiden - Planmonterade diskhoar

5. Planmonterade diskhoar

En planmonterad diskho ger ett slätt och kantfritt utseende.
Köksguiden - Ovanpåliggande diskhoar

6. Ovanpåliggande diskhoar

En ovanpåliggande diskho känns både modern och gammal på samma gång.
Köksguiden - Underlimmade diskhoar

7. Underlimmade diskhoar

En underlimmad diskho är en hygienisk och stilren variant av montering.


ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap